top of page

PRIVATPERSONER

Proff Door AS | Montering og utskifting av dører og vinduer i Oslo og Akershus. Montasje. Snekker. Montør. Møbler. Kjøkken. Garderobe. Skap. Servant. Laminat. Hyller.

Er du privatperson og eier av eget hus/leilighet, og har et behov for å bytte eksisterende dører, så kommer vi på befaring. Det være seg om du/dere ønsker å rehabilitere, eller bygge ut.

Proff Door AS | Montering og utskifting av dører og vinduer i Oslo og Akershus. Montasje. Snekker. Montør. Møbler. Kjøkken. Garderobe. Skap. Servant. Laminat. Hyller.

Vi utfører både store og små oppdrag for privatpersoner

Våre montører skifter hvert år ut cirka 1.000 dører i private boliger i Oslo og på Østlandet.

Fornying er en investering
Å fornye dører er en investering. Ikke bare økonomisk, men også i ditt nære miljø, egen trivsel og livskvalitet både inne og ute. En investering som skal vare i mange, mange år.

Hva er ditt behov?
Proff Door AS hjelper deg kostnadsfritt med å finne de dørene som er optimale for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke forskjellige fabrikker og tilpasser leveransen/leverandøren til dine ønsker.

Dyktige og motiverte håndverkere med spesialkompetanse innenfor utskiftning av dører er med på å kvalitetssikre våre arbeider, og vi fører strenge rutiner for helse, miljø og sikkerhet gjennom hele prosjektet.


Fremdrift og informasjon
Proff Door AS vektlegger god informasjon til huseieren og forutsigbarhet i arbeidet. Vi har laget egne gode arbeidsrutiner, slik at du som kunde skal oppleve prosessen med utskiftning av dører med stor smidighet.

Montering av innerdør

Overlat jobben med å sette inn innerdør til profesjonelle. Vi tar oss av innsetting, utforing og justering av innerdør, slik at alle vinkler garantert blir rette og isoleringen rundt innerdøren blir tett. Termografering viser om det er behov for nye tetningslister for bedre isolasjon.

Montering av ytterdør

Proff Door AS bytter ytterdør i alt fra borettslag og blokk til gamle hus, kjeller med murvegg og næringsbygg. Hvis du ønsker å reparere eller restaurere en ytterdør er det bare å ringe oss på 463 83 000, så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Ring oss på 463 83 000 for et uforpliktende tilbud på skifte av dør eller fyll inn skjemaet under.

Montasje av dører og vinduer i Oslo og Akershus

ADRESSE

Bråtenalleen 36
0487 Oslo

TELEFON

463-83-000

E-POST

Ulike typer oppdrag krever ulik kompetanse, derfor samarbeider vi med godkjente håndverkere i alle bransjer. Det tillater oss å ha markds beste priser på vaktmestertjenester i Oslo og omegn! Kontakt oss i dag for å få gratis befaring og uforpliktede tilbud fra oss! Vaktmesterservice Oslo. Vaktmestertjenester Oslo. Vaktmester Oslo.

Takk! Melding er sendt.

Trenger du en snekker for å bytte bytte dører i Oslo kan du ta kontakt med oss, vi kommer raskt på en uforpliktende befaring. Vi har snekkere i Oslo med lang erfaring klare for å skifte ut dine gamle dører. Skifte dører er en jobb for fagfolk, hvis du ønsker et godt resultat. Først må riktig dør velges og måles slik at det passer inn i dagens lysåpning. Her er det mange fallgruver. Velger man produkter fra en anerkjent leverandør, er mye gjort. Går man kun etter pris, vel da får du nok i mange tilfeller det du betaler for.

bottom of page